Energia Sostenible

Fotovoltaic aillat i fotovoltaic autoconsum

Amb més de 300 dies de sol de mitja a Mallorca són un argument per plantejar-se les instal·lacions Fotovoltàiques. En el context actual, els costs dels materials (panells, inversors i bateries) han disminuit molt, i la normativa vigent actualment afavoreix l’instal·lació d’energia fotovoltàica.
L’energia fotovoltàica és una energia verda, neta i que ajuda a disminuir la nostra emprempta de carboni, per lo que Alba Mallorca trobam que és una molt bona opció, no només per reduïr la nostra factura de corrent sinó per millorar la nostra independència de les energies fòssils.
En aquest tipus d’istal·lacions podem diferenciar-les entre Instal·lacions FV aïlades, i d’Autoconsum.
En les dues opcions, Alba Mallorca s’encarrega de calcular els consums habituals del client per tal de dimensionar la millor instal·lació de panells, inversors i sistemes de bateries en el cas de ser necessari.
Ens encarregam de tramitar tota la documentació legal per obtenir els permisos necessaris, i finalment ens encarregam de dur a terme la instal·lació, posta a punt, i postvenda dels equipaments.
Alba Mallorca compta amb tots els permisos i certificats necessaris per a dur a terme aquest tipus d’instal·lacions.

Com Treballam

Tranquilitat i Solució

Concertam Cita

Ens adaptam al teu horari per venir en el millor moment

Pressupost

Miram les teves necessitats i te feim un pressupost sense compromís

Intervenció

Duim a terme els treballs pactats

Seguiment

Un temps després revisam que tot estigui be i que t’haguis quedat content

Vols que facem feina per tu?

Si tens un projecte en ment, un problema elèctric o simplement necessites un professional de confiança esteim aquí per ajudar-te.


Contactar

Add to cart
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad