Electricitat Baixa Tensió

Obra Nova

Alba Mallorca compta amb un equip humà  certificat i equipat per afrontar tot tipus d’instal·lacions de baixa tensió. La nostra experiència en aquest camp ens permet aportar als nostres clients un consell professional, on es mira de trobar sempre la millor solució per assolir els objetius del que el client cerca. Aquest consell a voltes implica inclús repensar tota la instal·lació per tal de minimitzar els problemes futurs.
Quan parlam d’instal·lacions de baixa tensió es poden parlar de les següents accions: instal·lació de capses de llum, passar fils elèctrics, endolls, capses derivadores, quadres de llum, automatismes.

Energia Sostenible

Fotovoltàic aïllat i Autoconsum

Amb més de 300 dies de sol de mitja a Mallorca són un argument per plantejar-se les instal·lacions Fotovoltàiques. En el context actual, els costs dels materials (panells, inversors i bateries) han disminuit molt, i la normativa vigent actualment afavoreix l’instal·lació d’energia fotovoltàica.
L’energia fotovoltàica és una energia verda, neta i que ajuda a disminuir la nostra emprempta de carboni, per lo que Alba Mallorca trobam que és una molt bona opció, no només per reduïr la nostra factura de corrent sinó per millorar la nostra independència de les energies fòssils.
En aquest tipus d’istal·lacions podem diferenciar-les entre Instal·lacions FV aïlades, i d’Autoconsum.
En les dues opcions, Alba Mallorca s’encarrega de calcular els consums habituals del client per tal de dimensionar la millor instal·lació de panells, inversors i sistemes de bateries en el cas de ser necessari.
Ens encarregam de tramitar tota la documentació legal per obtenir els permisos necessaris, i finalment ens encarregam de dur a terme la instal·lació, posta a punt, i postvenda dels equipaments.
Alba Mallorca compta amb tots els permisos i certificats necessaris per a dur a terme aquest tipus d’instal·lacions.

Instal·lació

Aerotèrmia Aigua Calenta

L’aerotèrmia és una gran innovació en termes d’eficiència energètica per assolir l’encalantiment d’aigua calenta sanitària.
És una tecnologia molt neta que extreu l’energia de l’aire i la transfereix a l’aigua mitjançant una bomba de calor.

Detecció i Reparació

Manteniments i Reparacions

Una altra feina que es fa sovint és la reparació i substitució de elements dins les instal·lacions elèctriques que presentin avarie.
Mitjançant les nostres eines, podem detectar aquests elements i donar una solució que resolgui el problema.
En el cas de avaries greus, intentarem cercar una mínima solució viable per tal de causar el menor impacte al clients.
Fugues de diferencials i Cortcircuits són les principals avaries

Controls

Revisions Instal·lacions

Per la nostra experiència, sabem que les instal·lacions no duren per sempre.  La durabilitat dels cablejats elèctrics i dels equipaments elèctrics, es desgasten amb el temps i la seva vida útil  pot variar enormement depenent de la qualitat dels elements i materials utilitzats i també del tipus d’instal·lació (residencial, comercial, institucional o industrial). De forma general una bona instal·lació elèctrica pot tenir fins a 25 anys, però que no hagui hagut cap avaria, no vol dir que estigui en bones condicions.
Es Recomanable una revisió cada 5 anys en residencial, 3-5 anys en comercial i anual si tens una instal·lació industrial ,per verificar el bon estat de l’instal·lació, i evitar avaries.
També és molt recomanable que facis una revisió completa si estas pensant en fer alguna modifcació de la teva potencia instal·lada o potència demandada.
Les revisions també són una bona forma de reemplaçar elements obsolets, i substituirlos per elements més moderns millorant el consum elèctric i ajudant en l’estalvi econòmic.
En Cas de fer una reforma, ampliació , convé tenir en compte que aquesta nova instal·Lació compleixi la normativa actual d’instal·lacions de Baixa tensió.

Com Treballam

Tranquilitat i Solució

Concertam Cita

Ens adaptam al teu horari per venir en el millor moment

Pressupost

Miram les teves necessitats i te feim un pressupost sense compromís

Intervenció

Duim a terme els treballs pactats

Seguiment

Un temps després revisam que tot estigui be i que t'haguis quedat content

Vols que facem feina per tu?

Si tens un projecte en ment, un problema elèctric o simplement necessites un professional de confiança esteim aquí per ajudar-te.

Add to cart
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad